Snygga gummistövlar, finns det?!

Publicerat: 2014-04-02 Kl: 18:34:47 | I kategori: Barnkläder/barnmode Albin

Jag tycker inte gummistövlar är särskilt snyggt alls .. Och ofta ser de så klumpigt ut
Men ett måste till barnen typ alla årstider. 

Albin som är lite äldre och leker på ett helt annat sätt ute (klättrar i träd , sladdar i grus med cykel/sparkcykel , hoppar i lera .. Ja Gud vet vad han gör) men han sliter skor som ja vet inte vad. 

Jag hittade äntligen ett par stövlar som både såg helt ok ut och också känns väldigt praktiska för lek då de är lite lägre än vanliga stövlar, vilket gör att de förmodligen inte blir lika klumpigt . 
Perfekt !
Har inte tänkt på såna sorts stövlar till barn tidigare.. Förrän ja fick syn på dessa när ja satt på nätet och letade nya stövlar åt Albin ! 

Lite knepig vinkel på bilden men de är typ samma höjd som ett par boots eller en känga. 
Nu hoppas ja dessa håller bra också . 
Postat av: Elisabeth Eriksson

De var rätt fina ändå stövlarna du köpt! Viking tycker jag är ett bra märke. Har kört med Vikingkängor till mina skolbarn och de har alltid hållit vätan bra. Jag har själv ett par Vikingstövlar tror jag om jag inte minns fel. Använder stövlar så sällan men ibland så. De är svarta med snörning hela vägen fram så inte så tokiga ändå. Annars är ju Hunter rätt snygga men ack så dyra. Polarn & Pyrets randiga tycker jag är gulliga på barn, men då måste man ju ha hela outfiten från dem känns det som då man vill att kläderna ska passa ihop. En solig dag idag också så idag behövs inga gummistövlar. Jippie!

Svar: håller med, tänkte faktiskt skriva om hunter men blev ej de är jättefina, men alldeles för dyra!!
Nikita

2014-04-03 @ 09:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback